Alla vill väl ha en vacker trädgård men det är inte alla som har det som krävs för att anlägga och hålla efter en trädgård. Jag är en av dem. Jag skulle ljuga om jag sa att jag hade gröna fingrar eller om jag ens sa att jag är insatt i det här med trädgårdsarbeten. Det är snarare så att det räcker att jag rör en växt för att den ska dö. Eller det är i alla fall så det känns. Så därför har jag istället valt att ta hjälp av Jaremos Trädgårdsservice som är behjälpliga med just trädgårdsarbeten.

Under somrarna har jag en trädgårdsmästare som kommer från dem en gång varannan vecka och rensar ogräs och hjälper mig att klippa gräsmattan. Vad gäller gräset så skulle jag ju egentligen kunna ha en sådant där automatisk gräsklippare men det kostar så mycket. Kanske skulle jag tjäna på det men jag kommer ju ändå att behöva få fortsatt hjälp från Jaremos Trädgårdsservice för att klippa häckarna och buskarna och fixa med blommorna. Rekommenderar dem verkligen och det är perfekta för dig som känner att du vill ha en vacker trädgård men inte orkar eller kan fixa med den så mycket på egen hand.