Då jag sedan barnsben deltagit i den lokala scoutkåren har jag alltid som person varit fascinerad av naturen. I dagens samhälle, mitt bland all stress, är det dock svårt att ta sig tid och vistas ute i naturen utanför staden, och jag har på flera olika sätt försökt ta reda på hur man på bästa sätt löser problemet. Efter att ha sökt lite via diverse olika sökmotorer hittade jag Jenny Rehnman, som arbetar som Fotograf här i Umeå. Hon fotograferar allt från porträttbilder till travbilder, och tar även bilder runtomkring i kommunen. Redan där kände jag att det kunde vara värt ett försök.

Då det direkt bockade av två punkter på min lista (Ute i naturen, samt lokalt) så passade jag på att ta kontakt med henne, och efter en liten dialog kom vi fram till ett bra pris, samt en bra plats att ta bilderna på. Efter lite planerande, riggande av utrustning samt utvärdering av bästa ljus började vi att ta bilder. Då naturen runtomkring i Umeå är väldigt vacker kände jag på mig att bilderna skulle bli väldigt bra, och Jenny Rehnman var en ytterst serviceminded fotograf måste jag säga.

Efter att fotosessionen var klar bestämde vi ett datum när fotografierna kunde hämtas ut i Jenny Rehnmans affär, och när datumet väl inföll befann jag mig på plats. Bilderna i sig blev, precis som jag kände på mig, riktigt fina, och den naturliga charmen från platsen vi befann oss på i Umeå i strålar än idag ut från bilderna. Jag känner mig nöjd över det hela, och mitt i all stress kan jag ta mig en titt på fotografierna för att få en liten naturlig boost i vardagen.