Det här med att fälla träd, det kan inte bara vara jag som tycker att det är lite häftigt. De här stora maskinerna som man använder och att man så snabbt och smidigt kan fälla så stora träd. Jag menar det är inte trädfällning av några små björkar utan av stora tallar och granar som de bara skär igenom och faller sådär, på några sekunder.

Har faktiskt alltid haft ett stort intresse för naturen och skogen och när jag var yngre ville jag ha ett jobb där jag skulle vara ute i skogen. Funderade till och med på om jag skulle gå på ett gymnasium med inriktning mot trädfällning men kom i sista sekunden på att det kanske inte var ett yrke jag ville ha ändå, att jag kanske ville fälla träd och kunna vara ute i naturen men inte göra det varje dag hela dagarna som ett heltidsjobb.

Men sen här om dagen så såg jag några från Trädtoppstjänst i Väst ute i skogen bakom oss och blev lite sugen. Tänkt att det skulle kunna varan jag. Jobba på Trädtoppstjänst i Väst och fälla träd hela dagarna. Vore inte helt fel ändå. Ett tag. Tycker fortfarande att det är väldigt häftigt men vet samtidigt att ett arbete inom trädfällning inte skulle passa för mig i längden. Då finns det väldigt mycket annat som passa mig bättre istället.

Så kommer nog att nöja mig med att kolla på när de från Trädtoppstjänst i Väst och andra sådana företag sysslar med trädfällningen så sköter jag mitt egna jobb. Sen vet man aldrig hur det blir i framtiden, om jag känner något annat då.