Jag och min sambo bestämde oss för ett tag sen för att bygga om vår uppfart hemma och vi ville dessutom göra det ordentligt. Vi valde att först leta efter en landskapsarkitekt, och efter det behövde vi hitta någon som verkligen kan betong. 

Vi hittade Mälardalens Gräv & Frakt som arbetar med betong i Lidingö, bland annat, och de kunde verkligen det här med betongarbeten. De har funnits i branschen mer än 40 år som såklart har gett företaget djup insikt och erfarenhet om branschen, om vilka metoder och vilket material som är att föredra. Företaget arbetar mycket med anläggning och entreprenad, och kunderna som anlitar företaget kommer från hela mellansverige, men med majoriteten av kunderna i Stockholm, som oss! Vad som vi också tyckte var viktigt när vi skulle anlita ett företag, är att de har en väl genomtänkt miljöpolicy. Detta har Mälardalens Gräv & Frakt och använder sig av miljövänliga metoder och material. 

Vi kommer att rekommendera detta företag vidare, och just nu ska vi bara njuta av en fin trädgård men snygg uppfart i betong.