Hjälpen jag fick med min skog

God eftermiddag och hjärtligt välkomna till min blogg för ett nytt inlägg. I dagens inlägg tänkte jag introducera företaget BE Lanzt Skogstjänst AB för er, det är ett företag som har gett mig otroligt bra hjälp när det kommer till skogstjänst i Fagersta.

Ni som ständigt läser min blogg vet säkert redan att jag bor ute på landet och har en egenägd skog, jag nämner det dock för de som inte visste det sedan innan. Jag lägger mycket tid på att få skogen att må så bra som möjligt, i vissa lägen får jag till och med ta in företag för att det är det bästa för skogen. I det här fallet var det BE Lantz Skogstjänst AB som jag tog hjälp av, de fick för några veckor sedan hjälpa mig inom skogstjänst i Fagersta. Den grundläggande anledningen till att jag valde att anlita dem var för att jag behövde hjälp med att fälla ett par träd och jag hade hört mycket bra om dem, därför kändes det tryggt att anlita dem för jobbet. När de väl var hemma hos mig gav de mig otroligt bra service och genomförde ett bra jobb, man märkte tydligt att de la mycket vikt med kvalité och noggrannhet. Det var inga som helst problem för dem att fälla de träden som jag hade pekat ut, efter det hjälpte de även till att ta bort träden från min mark så att jag skulle slippa tänka på det i framtiden. Allt de gjorde för mig var helt felfritt och jag vill därför även ta tillfället i akt och tipsa er om att också vända er till dem om ni är i behov av hjälp inom skogstjänst i Fagersta.

Du gillar kanske också...