Att vara ute och gå med hunden i naturen om somrarna, det är livet. Att gå i skogen och bara komma ut i naturen är underbart och väldigt avkopplande. Perfekt om man känner sig lite stressad och vill få en stund i lugn och ro och avkoppling. Enda problemet är att jag måste gå med Vanja, min hund, i koppel hela tiden, till och med i ute i naturen eftersom hon inte alltid kommer på inkallning. Och det är lite tråkigt. Vore kul för henne att få springa runt lite också.

Planen är därför att hon och jag ska börja gå på hundkurser för att se till att lära henne lite olika trick, men framförallt att komma på inkallning. Signed By Lundby är en verksamhet som jag har kollat upp och som jag tycker känns väldigt bra. De har många olika sorters hundkurser och det bästa med det är att de är lite mindre. Så jag behöver inte välja från början hur många hundkurser jag vill gå hos dem utan jag kan skriva in mig och Vanja och sen går vi först en och ser om det går bra. Och gör de det så kan vi gå på några fler kurser.

Jag ska meddela hur det går och om jag tycker att Signed By Lundby är bra så att jag vill rekommendera dem vidare sen eller inte.