I samband med att det blir varmare ute så vill de allra flesta, eller i alla fall jag, vara ute i naturen mer. För vem vill egentligen sitta inne när det ä varmt och skönt ute? De senaste dagarna har jag därför varit ute väldigt mycket vilket har gjort att jag har sett mig omkring väldigt mycket i trädgården och har kommit fram till att jag nog vill lägga lite marksten runt huset. Jag har en fin altan som jag är nöjd med men skulle vilja fixa så att det går att gå runt huset på en anlagd gång i marksten, istället för att som nu behöva trampa ner gräset.

Jag har kickat lite på olika företag inom branschen och ett som jag har fastnat lite mer för är nog Eriksbergs Service AB. De har varit verksamma inom branschen länge vilket är främsta anledningen till att jag tycker att det känns som att det kommer att vara en bra idé att anlita just dem. För visst ä det så att chansen för att ett företag ska utföra ett bra arbete ökar om de är äldre. Eller det är i alla fall vad jag anser och därför kommer det bli Eriksbergs Service AB som jag anlitar för hjälp med marksten i Haninge.