Min syster och hennes man fick hjälp av ett lantbruk

God morgon, god morgon! Förhoppningsvis har ni alla fått en bra start på den här morgonen och den här veckan och att ni såklart får en fortsatt bra vecka. Den här morgonen hade jag tänkt skriva ett inlägg om ett lantbruk i Alunda vid namn Axelsson, Tryggve Per Erik.

Om ni har läst min blogg under en längre period vet ni säkert redan att jag bor inne i centrum av Uppsala, därmed har jag inte så mycket kunskap om hur man sköter saker och ting ute på landet. När min syster och hennes man köpte en gård ute på landet för något år sedan hade inte de heller särskilt mycket kunskap om det, därför fick vi slå våra kloka huvuden ihop och försöka med att bland annat odla på deras åker. Det visade sig dock inte gå så bra så vi fick ta kontakt med ett lantbruk i Alunda för att de skulle få all den hjälpen de behövde. Vi började med att söka på internet för att hitta ett kompetent lantbruk som kunde hjälpa till, det tog oss ett bra tag innan vi hittade ett lantbruk som kändes bra och passande för jobbet. De hjälpte min syster och hennes man med deras åkersmarker så att odlingen kunde komma igång, därefter hjälpte de dem även med tips inför framtiden så att de tillslut skulle kunna klara sig på egen hand. Tack vare den hjälpen de fick av detta lantbruk i Alunda har jag numera turen att slippa hjälpa dem med saker som jag inte vet något om, därmed kan jag passa på att tipsa er om Axelsson, Tryggve Per Erik om ni skulle vara i behov att få hjälp av ett lantbruk i Alunda.

Du gillar kanske också...