Plåtslagare i Timrå

Hej på er allihop, hur mår ni där ute i vida världen? Själv mår jag väldigt bra faktiskt. I Dagens inlägg tänkte jag prata lite om vad som hänt det senaste ute i båt trädgård, vi har precis bytt en lekstuga till barnen men vaken jag eller min man kan så mycket om takarbeten så bestämde oss då för att anlita en plåtslagare i Timrå från företaget ÅS Plåtslageri för att hjälpa oss med taket till vår nya lekstuga.

 Mina barn har länge pratat om att dem vill ha en lekstuga på tomten, alla deras kompisar hade och då skulle dem också ha. De visste precis hur dem ville ha den och det var det enda dem pratade om. När min man en dag var ute och pratade fick han reda på att grannen kände någon plåtslagare i Timrå som kanske kunde hjälpa oss med vår lekstuga. Vi fick på så sätt kontakt med företaget och de var mer än taggade på att få hjälpa oss. Det var ett effektivt och smidigt bygge och både jag och min man tillsammans med våra barn är super nöjda, barnen framför allt. De har nu fått sin drömlekstuga och det är jag och min man väldigt tacksamma för, att dem verkligen fick allt som dem ville ha. De känner att dem har fått ett litet extra hem nu med lekstugan och det är så kul att dem trivs i den. Så om du behöver hjälp av en plåtslagare i Timrå så skulle jag verkligen varmt kunna rekommendera det här företaget. Där man också vet att det är bra gjort och har kvalité.

Du gillar kanske också...