Igår när jag tog en promenad i naturen med min hund så stötte jag på ett företag som arbetar med markarbeten. Det är som så att jag under en längre tid funderat på att dränera en del bakom huset. Det är väldigt fuktigt inom det området och jag har lite ångest över att det kanske kommer att trycka in sig till huset efter ett tag. Det har regnat så himla mycket under senaste tiden så det har väl bidragit en del att det har blivit så.

Hur som helst kommer vi tillbaka till promenaden där jag stötte på personal från Hammarby Markanläggning. De höll på att dränera en del i diket så jag tänkte varför inte gå till dem och kolla om de kan hjälpa mig med mitt problem. De var verkligen jättetrevliga och jag fick deras telefonnummer, de var lite osäkra kring vilket datum de skulle kunna komma förbi så jag ska återkomma imorgon.

Det är lite lustigt att jag på ett sådant sätt lär känna så trevliga personer som kan hjälpa oss med problemet vi har i trädgården. Det var förövrigt även en väldigt trevlig promenad jag hade med min hund i naturen, allt verkar växa nu och det blir mer grönt. Sommaren verkar verkligen komma igång nu, längtar så. Då har jag två saker att se fram emot, det första är att få hjälp med trädgården och vattnet och det andra är att sommaren är på väg.